Skapa egna accessoarer

Har du någon gång känt att du har svårt att hitta accessoarer i just din stil? Och kanske du även är kreativt lagd och gillar att skapa saker? Då finns det tips för dig som vill skapa egna.

31672-jewelry

Det är de små sakerna som sätter pricken över i. Dina accessoarer kan antingen bäras som en del av din outfit, eller hjälpa dig att blanda olika stilar, allt för att skapa just din look. Men bara för att du vill skapa egna saker eller sätta din personliga prägel på det du har, behöver du inte kunna skapa produkterna från grunden.

Shirtbird

Det finns ställen som shirtbird.se som säljer enkla accessoarer som är menat att vara en blank yta för din att designa som du vill. Där kan du välja bland över hundra tusen motiv, vilken text du vill, eller till och med ett foto du själv skickar in, att pryda saker som tröjor, sjalar, mössor, paraplyn med mera.

Smycken

Andra saker du kan göra är naturligtvis smycken, och bland just accessoarar är det nog det vanligaste att skapa själv. Alla vet nog att det är populärt bland barn att skapa armband av gummiband och plastpärlor i alla färger, men det finns idag även liknande produkter riktade till vuxna, där du kan köpa material av allt från glas till guld att själv arbeta med för att skapa något du aldrig skulle hitta i någon butik. Detta kräver förstås mer jobb, men det är i slutändan värt det när du har något du själv designat för att passa just din stil.

Mobilen

Mobilen har även blivit en accessoar på senare tid, och ett av de vanligaste sätten att piffa upp den har varit att köpa skal. På iPhoneButiken kan du designa ditt eget skal till din iPhone, iPad eller Galaxy. Du väljer bara vilken modell du har, väljer sedan en bakgrund, laddar upp den bild du vill har på ditt skal och slutligen kan du lägga till en text.

Det finns så många sätt att skapa sin egen stil, sök runt på nätet efter andra saker du skulle vilja veta hur du själv kan göra och var så kreativ som du bara kan.