Varmare breddgrader

Egentligen är det ju inte alls fel att stanna hemma i Sverige under sommaren. Vi har ju en fantastisk natur och oftast är somrarna riktigt varma. Faktum är att vi är riktigt bortskämda, men ändå väljer många att åka utomlands under sommaren. Från värmen till värmen.

Det är egentligen ganska märkligt. Speciellt om man reser specifikt för att unna sig en solsemester. Övriga resor under sommaren som syftar till att upptäcka nya spännande platser är inte riktigt samma sak. Poängen är attde specifika solsemestrarna bör svensken planera till vintern. Då är det mörkt och kallt i Sverige och många svenskar skulle behöva lite extra energi för att orka med den långa vintern.

Det är dock inte ovanligt att många svenskar nu för tiden åker mot solen under vinterhalvåret. Det kanske är något du också borde göra? Unna dig lite avkoppling mitt i allt. Du ges alltså tillfället att få vara snygg och trendig på stranden mitt i vintern. Det är ett erbjudande som många inte kan motstå. Och under de exotiska nätterna att bära en inte alltför tjock skjorta eller kjol. Skulle det bli lite kyligt tar man med sig en extra tjockare tröja. Den kanske kommer väl till pass under efterfesten på stranden. För övrigt kan man kolla upp vilket badmode som är extra trendigt för 2014.

När man är på semester så kan man gott och väl unna sig att klä sig extra fint för en gång skull, d.v.s. om man har behov av det. En del packar inte alls mycket kläder utan räknar blint med att shoppa loss rejält på semesterorten. I de riktigt populära semesterparadisen brukar det visas tydligt i butikerna vilka plagg som är mest trendiga för tillfället. Allra mest syns det ju på stranden eller när man är ute på restaurang eller ute på nattklubb.