Träning, kost och hälsa

Något som går hand i hand är träning, kost och hälsa. Dessa tre är oerhört viktiga för att vi ska få ett hälsosamt liv. Det är inte så stor mening att träna om man inte reflekterar över sin kost. Som med det mesta så behöver det inte övergå till någon hysteri utan det gäller att man är sansad både då det kommer till kost och träning.

Det kan gälla att få ordning på sin kropp då det är något som inte står rätt till. Det kan vara en krånglande mage som sätter stopp för träning och annat i livet. Då kan en omläggning av kosten hjälpa till att ställa din mage tillrätta. Det gäller många gånger att lyssna till sig själv och vad vår kropp berättar för oss. Självklart så finns det många tips därute som kan hjälpa oss att komma till rätta med saker och ting.

Du själv känner dig bäst men det kan vara gott att lyssna på vad andra berättar och kanske följa en del råd som ges. Det kan finnas de som upplevt liknande saker som du och gjort en livsförändring som gjort att de mår mycket bättre. Det kan vara v’ärt att testa de metoder som andra gjort och se om det kan hjälpa även dig.